Tänään oli ainakin minulle paljon parempi päivä. Yhdesti kävin vielä teassa. Kaikki ok.
Mira tuli tänään kouluun..Oli väsyneen ja uupuneen näköinen.. Mut suht hyvällä mielellä tilanteeseen nähden. Purskahti itkuun, ku päivänavauksessa soitettiin Varpunen jouluaamuna... Oli se aika paljon salissa.. Voi toista.. Mutta silti hymyili aina välillä.. Halihali taas...<3
Matikan kokeet saatiin. Olen oikeastaan vähän pettynyt, odotin aivan tosissani kympiä tai korkeintaan miinusta. :P Mut kaks pistettä pois niin 9½. Kehe.. :) Vaadin itseltäni joskus ehkä vähän liikaa.. Njaa.. :P
Ussassa parityötä Tuulin kanssa. Luostareista. Saatiin melko valmiiksi. Njaa, kaipa son ihan siedettävä. Ääh.
Ja äikässä ryhmätyötä. Panun ja Korpelan kanssa. Ihanaa.
Korpela on luokan äänekkäin poika, maalivahti jäkiksessä, pulska, kova hölisemään ja rummuttamaan lattiaa. Ja tekemään kaikkea muuta kuin sitä, mitä käsketään. Mut silti ihan okei tyyppi välillä.
Panu taas on tykännyt minusta about vuoden ajan. Että jes. Onhan se silleen ihan kiva, jutellaan mesessä ummet ja lammet, mut silti, ei... :)
Nojoo. Oli ihan mukavaa. Minä leikkelin kuvia lampuista ja sellasista ja nämä kaks jotain hölisi ja leikkeli niistä lehdistä.. :P Saa nähä, millanen siitä tulee.. :P Siis meidän piti tehä aikakausilehti, yhen A3:n kokonen. Jeejee, aina toivonu.
Toiveista puheenolleen, eilen käytiin kattomassa tiessuja. Vihdoinkin. Läppäreitä tietty. Katellaan tuota esitettä nyt vähän, mutta eiköhän me viimeistään ensiviikolla käydä joku hakemassa.. :) JEE!! :D :D On sitä kinuttukin.
Jaana oli ostanu ämppärit joululahjaksi. Sinne asti pitää oottaa, nyyh. Että elämä on säkki jätkä.
Vuhuu, kohta deekoohon.. <3 (Draamakerho) Mitähän me tänään säädetään.. Pääsisipä taas Juhon kanssa samaan ryhmään... :) -93, vaaleat hiukset, vähän minua lyhempi, mukava, kiltti, ystävällinen, hauska.. :) Kivakiva.. ;) Onkohan Samuli tällä kertaa.. -91, päätä lyhempi, ylihauska, söpö r-vika, sinivihreät silmät, vaaleat hiukset, rillit. :)
Vielä kymmenen minsaa, niin pääsen lähtemään... :)
Ens viikolla saksan koe. Jee. Olen riemuissani. Outo kieli se on. Ehdottomasti. Aina/never. Kukaan voi muistaa niitä datiiveja ja taivutuksia ja silleen.. Mutta ne kirjan biisit on kyllä niin ihkuja että.. :) Verücke Jungs.. <3 Kleiner Satellit.. ;) Hauskoja, hyvä sovitus.

See ya.