Nonniin. Nyt pitäs vielä oppia käyttämään tätä. Onhan tuolla hyvät ohjeet ja silleen, mutta kumminni. Ja ei millään jaksa ettiä mitään hyvää layta, mutten oikein tykkää näistäkään, mitä täällä jo on.. No, ei voi mitään, asian kanssa on elettävä.

Space ei enää kelvannut, joten piti tehä nettiin... Tyhymä minä, netissähän se spacekjin on, mutta tähän ei ole linkkiä mistään muualta kuin täältä.. Yäh, liian monimutkaista.
Tein jo yhden, mutta eräs überhimonörttidataaja-kaverini löysi sen perus-nicilläni alle viidessä minuutissa, joten käytän ns. salanimeä. Hoo, olen joku ihkuagentti.. :P Joten haluan vain rauhassa purkaa itseäni. Saa nyt nähä, kuinka kauan onnistun.. :)

Isänpäivä. Ostin sissen kanssa puoliksi Remeksen kirjan, Hiroshiman portti. Pokkari, niin varat riittivät.. :P Ihan mukava päivä oli. Havukka (karjalankarhukoira-narttuni) herätti siinä seitsemän jälkeen ja höösäs ympäriinsä lähes tunnin.. Siinäpä sitten yritä nukkua. Sen hiivatin tötsänsä kanssa heilui ympäriinsä niin pitkälle kun hihna päästi. Kaikeksi onneksi se sitten rauhotti kaheksan maissa ja antoi nukkua vielä tunnin, ennen kuin meiskaus alkoi taas. Pitihän siinä sitten nousta laittamaan sille ruokaa ja antamaan kipulääkkeet. Iskälle kiikuttaa lahja, Havun kanssa ulos ja sitten vasta syömään. :) Jee.
Sisse ei suostunu lähteen meijän kaa lenkille. Nyäh. Käppäiltiin Jaanan ja iskän kanssa Kunti, Kiida ja Tika hihnoissa jäällä. Ohut lumipeite ja liukasta. Nuori neitosemme viipotti naama virneessä edessä ja takana ja teki kivoja liukuja... :) Pitää kehittää koirillekin luistimet... :)
Sisse ei edes myöhemmin suostunut pelaamaan mun kaa Monopolia. Hö. No, teki sentään teeleipiä sämpyläjauhoista.. :) Tuli muutes hyvää, nam. Vois joskus itekin väsätä, helppo ohje...:
2dl hiivaleipäjauhoja (ihan hyvin voi käyttää muitakin, kuten kuvasta näkyy)
1dl vettä
1tl leivinjauhetta
1/4tl suolaa
Paisto n. 200 asteessa muistaakseni, varmaan vähän yli... Ja 10min.
Ja tuon pieni annos, koulun kirjassa kaikki on mikroskooppista.. :) Eli suosittelen tekemään kaksinkertaisen, jossei tosiaan halua jotain pikkupurtavaa... :)
Mummolassakin käytiin, raijattiin Marikin mukaan. Mummi tuputti kakkua, limsaa, pipareita ja vastaavia lisää ja lisää.. :) Mut osaa se kyllä kokata. Nam. Että ihan mielellään niitä syö.
Kih, Mari höpöttää tuossa sängyssä poikakaverinsa kanssa, ainakin oletan niin ja minä dataan ja kuuntelen ainakin tällä hetkellä Sonataa.. :) Jep.
Pitäsköhän tuota kone sammuttaa ja painua nukkumaan. Kumminni herään seittemän aikaan tai viimeistään sillo, ku Mari raahautuu kaheksaksi kouluun.. :) Nyäh, vasta kymmeneltä alkaa. Jos asuu 20km:n päässä koulusta, niin ehkä toivoo niitä yhdeksän aamuja, ettei tartte mennä koululle tunniksi oottamaan.. :) Mutta onneksi on rakas siskopuoli, joka majoittaa minut luokseen dataamaan puoleksi yöksi. Jes. :)
Huomasin tässä muuten, että olen kirjoittanut tätä puoli tuntia.. :) Keh. Njaa, muutaki hommaillu välillä, niin eihän se oo ihmekään... :)
I go to sleep.
Että pääsen aamulla ylöskin... :)
Onkohan Marilla muutes mitään syötävää aamuksi... ;)

Gute Nacht.

(Ja sitten vielä miettimään kategoriaa...:P)